AHMET MUHİP DIRANAS UYGULAMA OTELİ

22.04.2018
42. Turizm Haftası Uygulama Otelimizde Kutlandı

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Rekreasyon Öğrenci Kulübü tarafından “42. Turizm Haftası Kutlamaları" etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Mehmet Sedat İPAR, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Olca SEZEN DOĞANCİLİ, akademik-idari kadromuz ile öğrencilerimiz katıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, turizmin önemine dikkat çekerek, etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür etti.

Kalite