AHMET MUHİP DIRANAS UYGULAMA OTELİ

“Akademik Yükseltme ve Biniş Giydirme Töreni” Otelimizde Düzenlendi

Üniversitemizde, alanlarında akademik aşama kaydeden öğretim üyelerimize yönelik olarak “Akademik Yükseltme ve Biniş Giydirme” töreni düzenlendi.
Otelimizde düzenlenen törene; Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Jandarma Komutanımız Sayın Jandarma Albay Halil ALTINTAŞ, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Sayın Hasan BAŞYİĞİT, Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat TÜRKKAN, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürlerimiz, Akademik-İdari Kadromuz ve davetliler katıldılar.

Kalite