AHMET MUHİP DIRANAS UYGULAMA OTELİ

Sayın Valimiz Hasan İpek onuruna Otelimizde bir veda yemeği düzenlendi.

Merkez Valiliğine atanan Sayın Valimiz Hasan İpek onuruna Otelimizde bir veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Dalgın, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Vali Yardımcıları Mehmet Tanışır, İzzet Ercan ve eşi Zekiye Ercan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, İl Genel Meclisi Üyeleri, Bölge Müdürleri, Kurum Müdürleri, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, KUZKA Sinop Yatırım Ofisi Sorumlusu Berkol Alevli, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Basın Mensupları katıldı.

Kalite